Να Συστηθούμε

Το Μαριλένα είναι ένα οικογενειακό παραδοσιακό εστιατόριο που διευθύνει ο Μιχάλης και ο Δημήτρης. Άνοιξε τις πόρτες του το 1977 και από τότε έχει γίνει πασίγνωστο για την αυθεντική Ελληνική και Κυπριακή του κουζίνα. Το εκλεκτικό και φιλικό περιβάλλον, το υψηλού επιπέδου service και οι υπέροχες γευστικές απολαύσεις που προσφέρει στον κήπο με τις κληματαριές, το έχουν κάνει ένα από τα γνωστότερα εστιατόρια της περιοχής.

Ο διάκοσμος και τα χρώματα του Μαριλένα αντανακλούν τα γνήσια χαρακτηριστικά του Ελληνικού νησιού, όπου κυριαρχούν το άσπρο, το γαλάζιο και η ώχρα. Παλιά αυθεντικά κομμάτια από την γεωργική οικονομία ξεπηδούν από κάθε γωνιά, ενώ στο πετρόκτιστο φούρνο μας μαγειρεύουμε τα πλέον υπέροχα πιάτα μας.

Οι Μεζέδες είναι από τα πλέον διαδεδομένα χαρακτηριστικά της Ελληνικής κουζίνας. Αυτός ο παραδοσιακός τρόπος διατροφής προσφέρει την ευκαιρία να «χαλαρώσετε» και να δοκιμάσετε τις ποικίλες λειχουδιές που σας έχουμε ετοιμάσει.

Κοπιάστε! Θα είναι χαρά μας να σας περιποιηθούμε. Έτσι θα δείτε και εσείς γιατί τόσοι πολλοί από τους πελάτες μας έχουν γίνει φίλοι μας!

Η Ομάδα

Η φιλοσοφία μας στο Μαριλένα είναι να καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να προσφέρουμε τις πιο λαχταριστές γεύσεις της Μεσογείου, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Αυτό γίνεται με ομαδική δουλειά και εργατικότητα. Από αριστερά προς δεξιά:

Γιώργος: Ο γιός του Ζαχαρία. Η πιο πρόσφατη εγγραφή στην Ομάδα.
Θανάσης: Από τους καινούργιους στην Μαριλένα. Είναι μαζί μας μόνο 10 χρόνια!
Δημήτρης: Ο νεώτερος αδελφός του Μιχάλη, συνιδιοκτήτης και ο Chef μας.
Ζαχαρίας: Μέλος της Ομάδας τα τελευταία 20 χρόνια και υπεύθυνος της μπροστινής Σάλας.
Λάμπρος: Ο ανιψιός του Μιχάλη και του Δημήτρη. Ο μάγειράς μας.
Γιάννης: Ο νεώτερος αδελφός του Ζαχαρία είναι μαζί μας 15 χρόνια. Άλλο ένα από τα πολύτιμα μέλη της Ομάδας.
Μιχάλης: Έμπειρος Chef, είναι ο δημιουργός του εστιατορίου Μαριλένα.
Πέννυ: Σύζυγος του Μιχάλη. «Πίσω από κάθε μεγάλο άνδρα, υπάρχει μια σπουδαία γυναίκα!»